De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 tot 17.00 en telefonisch van 8.00-17.00  Elke ochtend en middag wordt er in de praktijk spreekuur gehouden. Alle spreekuren verlopen volgens afspraak.

Praktijkadres:
Kemenadeplein 4
6222 VE  Maastricht

huisartsennazareth@ezorg.nl

 

Als u in de ochtend belt, tussen 8.00 en 10.00, kunt U afhankelijk van de aard van de klacht dezelfde dag gezien worden. De assistente zal u kort vragen naar een reden van het bezoek aan de huisarts. Zij kan dan samen met u beoordelen hoe dringend de klacht is en of er extra tijd nodig is. Voor een afspraak staat tien minuten gereserveerd.

Eenvoudige klachten of klachten waarvoor geen lichamelijk onderzoek nodig is door de huisarts, kunnen ook telefonisch door de huisarts worden behandeld. U kunt hiervoor een afspraak maken voor het telefonisch spreekuur. De assistente noteert u dan in de agenda van uw huisarts en uw arts belt u dezelfde dag op een afgesproken tijd terug.

Sommige eenvoudige klachten kunnen ook door de assistente voor u aan de huisarts gevraagd worden. U kunt dan zelf in de middag na 13.00 terug bellen voor het antwoord.

Huisbezoek
Een huisbezoek is bedoeld voor mensen die fysiek niet naar het gewone spreekuur kunnen komen. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent. Een huisbezoek moet u van te voren aanvragen bij de assistente. Zij maakt een afspraak voor u met de huisarts. Voor het aanvragen van huisbezoeken dient u in de ochtend tussen 8.00 en 10.00 te bellen. Houd u daar alstublieft rekening mee.

Als het maar enigszins mogelijk is om naar de praktijk te komen, kunt u dat beter doen. De behandelingsmogelijkheden in de praktijk zijn veel groter dan bij u thuis. Vaak zal de huisarts u beter en sneller kunnen helpen in de praktijk.

Praktijkondersteuners
In de praktijk werken praktijkondersteuners met een verpleegkundige achtergrond. Zij zijn speciaal voor de zorg voor mensen met diabetes, astma/COPD, hart- en vaatziekten en de mensen met een verhoogd risico hierop. Na verwijzing door de huisarts kunt u terecht op hun spreekuur.
De praktijkondersteuner begeleidt u, geeft advies en controleert u regelmatig. Zij zijn hier speciaal voor opgeleid. De praktijkondersteuners hebben dagelijks overleg met de huisarts.

Diabetesverpleegkundige (insuline afhankelijke patiënten)
Danielle Moens is onze diabetesverpleegkundige in de huisartsenpraktijk en  verbonden aan de afdeling endocrinologie van het MUMC. Zij heeft 2 x per maand spreekuur in de huisartsenpraktijk.

Diëtiste

Roos Notten is onze diëtiste in de praktijk. Als Diëtiste begeleid ze mensen in het aanpassen van hun voedingspatroon bij een grote verscheidenheid aan klachten. Mensen met onder- of overgewicht, mensen met diabetes, te hoge bloeddruk, te hoog cholesterol, COPD, gewichtsverlies, maag- en/of darmproblematiek, voedselallergieën, enz. Graag kijkt Roos samen met u naar klachten en vragen rondom voeding en hoe hierop ingespeeld kan worden voor een zo optimaal mogelijke voedingstoestand en het voorkomen of beperken van klachten. Roos is er op maandagen in de even weken. Een afspraak kunt u plannen via de assistentes van de praktijk. 

POH-GGZ
Als praktijkondersteuner GGZ ondersteunt Miryam Weckx de huisarts bij de zorg voor mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problematiek. Aanmelden voor intake en kortdurende behandeling (5 gesprekken) kan na overleg met de huisarts. Deze zorg behoort tot de huisartsenzorg en wordt volledig vergoed door het basispakket.

Klachtenprocedure
Klachten, opmerkingen of sugggesties ter verbetering van de zorg horen wij graag van u. U kunt het ons ook via het klachtenformulier op deze website laten weten.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 

T. 043 3624100

(overdag op werkdagen van 8.00-17.00)

 Praktijkadres
Kemenadeplein 4
6222 VE Maastricht

Klik hier voor een routebeschrijving

 

 

SPOEDLIJN
043 3639480

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren